O companie gigant devine şi mai mare, după ce a inclus un nou brand în portofoliu. Despre ce tranzacţie este vorba

Autor: Andra Stroe Postat la 07 decembrie 2023 62 afişări

O companie gigant devine şi mai mare, după ce a inclus un nou brand în portofoliu. Despre ce tranzacţie este vorba

L'Oréal a anunţat finalizarea procesului de achiziţie a companiei daneze Lactobio, lider de piaţă în cercetarea probioticelor şi a microbiomului, cu sediul în Copenhaga. Potrivit reprezentanţilor businessului, achiziţia strategică se bazează pe 20 de ani de cercetare avansată realizată de L'Oréal în domeniul ştiinţific al microbiomului, perioadă în care compania şi-a aprofundat cunoştinţele despre microorganismele care trăiesc pe suprafaţa pielii, consolidând, astfel, poziţionarea Grupului L'Oréal drept lider în acest domeniu. Achiziţia, adaugă reprezentanţii L’Oreal, aduce noi oportunităţi din punct de vedere ştiinţific, inclusiv valorificarea expertizei în microbiom a Lactobio şi a portofoliului semnificativ de produse brevetate al companiei, pentru a dezvolta noi soluţii cosmetice sigure şi eficiente, folosind bacterii vii.

Compania Lactobio a fost fondată în 2017 de către Søren Kjærulff, Ph.D., şi Charlotte Vedel, Ph.D. care au dezvoltat o platformă unică de descoperire a microbiomului, precum şi o metodă de screening pentru a selecţiona cele mai eficiente şi sigure tulpini. Aceste probiotice de precizie, create dintr-o mare biobancă de bacterii lactobacillus, vor fi utilizate în dezvoltarea de formule topice cu bacterii vii, inspirate din natură, pentru a oferi numeroase beneficii pielii şi părului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
portofoliu,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.