O companie de asigurări din România a decis să ofere servicii de consultanţă medicală la distanţă clienţilor cu asigurări de sănătate. Până când va fi disponibil serviciul

Autor: Ioana Matei Postat la 15 aprilie 2020 119 afişări

O companie de asigurări din România a decis să ofere servicii de consultanţă medicală la distanţă clienţilor cu asigurări de sănătate. Până când va fi disponibil serviciul

Allianz-Ţiriac îşi încurajează clienţii să aibă grijă de sănătatea lor în timp ce rămân în siguranţa şi confortul locuinţei şi include, fără niciun cost suplimentar, serviciul de consultanţă medicală la distanţă pentru contractele de asigurare de sănătate, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Serviciul de consultanţă medicală la distanţă este oferit printr-un parteneriat cu Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori privaţi de servicii medicale din România, fără niciun cost suplimentar până în 15 iulie 2020. Serviciul dezvoltat de Medicover împreună cu ATLAS este disponibil atât clienţilor actuali persoane fizice şi companii, cât şi celor care vor încheia o asigurare de sănătate Allianz-Ţiriac în perioada următoare.

Prin intermediul acestui parteneriat, cei aproape 150.000 de asiguraţi Allianz-Ţiriac au acces direct la peste 100 de medici şi numeroase specialităţi medicale, printre care: medicină generală, medicină internă, pediatrie, diabet şi nutriţie, cardiologie, epidemiologie, etc., fără a fi nevoiţi să apeleze la un serviciu de call center.

„Allianz-Ţiriac a pus întotdeauna pe primul loc protecţia clienţilor şi calitatea serviciilor oferite, astfel că introducerea în mod gratuit a serviciilor de consultanţă medicală la distanţă este un pas firesc pe care îl facem în actualul context. Este totodată o dovadă de responsabilitate din partea celei mai mari companii de asigurări de sănătate din România şi încă o măsură prin care oferim asiguraţilor noştri toate condiţiile pentru a rămâne stăpâni pe situaţie”, a declarat în comunicatul de presă Aurel Badea, Director General Adjunct în cadrul Allianz-Ţiriac.

Consultaţiile medicale video online sau prin telefon sunt disponibile de luni până duminică, în intervalul 08.00-20.00.

Pe lângă introducerea în mod gratuit a serviciilor de consultanţă medicală la distanţă, Allianz-Ţiriac va acoperi, pe perioada valabilităţii Ordonanţelor Militare, costul serviciilor medicale accesate online sau prin telefon, în conformitate cu limitele pachetului ales, în reţeau de clinici partenere Allianz-Ţiriac sau la alte clinici medicale private din România, dacă contractul de asigurare oferă acoperire în afara reţelei de parteneri.

În acest caz, decontarea cheltuielilor se va efectua prin ramburs, după avizarea unei daune în aplicaţia Allianz-Ţiriac Mobile sau prin celelalte modalităţi disponibile de avizare a daunelor.

De asemenea, pentru afecţiuni medicale apărute în perioada stării de urgenţă sau cu maximum două luni înainte de aceasta, Allianz-Ţiriac extinde de la 90 de zile la 180 de zile termenul de valabilitate a recomandărilor şi biletelor de trimitere acceptate la notificarea daunelor şi, respectiv, termenul maxim de accesare a serviciilor medicale de la debutul simptomelor.

***

Despre Allianz-Ţiriac Asigurări

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară şi de încrederea clienţilor de peste 25 de ani.

Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătăm cum să îşi gestioneze neprevăzutul din viaţa lor şi să îi îndrumăm, astfel încât să-şi poată păstra şi îmbunătăţi calitatea vieţii, a comunităţilor din care fac parte sau a afacerii. Succesul Allianz-Ţiriac stă în echipa de peste 4.000 de profesionişti care se afla în spatele fiecărei reuşite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea şi încrederea sunt valorile care ne definesc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: contact.presa@allianztiriac.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.