O companie aeriană cu un singur avion vinde bilete la clasa business la preţ de economy

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 decembrie 2014 3287 afişări

O companie aeriană cu un singur avion vinde bilete la clasa business la preţ de economy

La Compagnie, o firmă privată cu un singur avion, oferă locuri business class la jumătate faţă de preţul altor companii. Compania operează un singur zbor pe zi, pe ruta New York - Paris.

"Suntem o companie franceză, aşa că mâncarea este extrem de importantă. Sunt feluri pe care în mod normal le-ai avea într-un restaurant", a declarat unul dintre directorii companiei, citat de WSJ.

Toţi pasagerii au acces la o tabletă, iar scaunele se pot transforma în paturi pentru a permite odihna pe o suprafaţă plană.

Compania oferă trei tipuri de bilete: unul flexibil, care poate fi folosit oricând, semi-flexibil, valabil pentru o perioadă limitată, şi biletele promoţionale, care pot fi achiziţionate cu 1.250 de dolari de persoană, preţ similar celor de la clasa economy ale altor companii aeriene.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-companie-aeriana-cu-un-singur-avion-vinde-bilete-la-clasa-business-la-pret-de-economy-13715277
13715277
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.