Opus Land va dezvolta anul viitor 400 de locuinţe în Cosmopolis, investiţie de 18 milioane de euro

Autor: Cristina Cuncea Postat la 14 decembrie 2014 143 afişări

Dezvoltatorul imobiliar cu capital turcesc Opus Land Development vrea să înceapă anul viitor a patra fază, de 800 de locuinţe, a complexului de locuinţe Cosmopolis din Ştefăneşti, din care jumătate vor fi finalizate în 2015, după investiţii de circa 18 milioane de euro.

"Va fi o fază distinctă, separate de celelalte faze de un bulevard. Vom investi în continuare şi în dezvoltarea infrastructurii din cadrul Cosmopolis. Spre exemplu, în acest moment lucrăm la o nouă intrare în proiect şi la lărgirea drumului de acces la patru benzi. Vom mări zona comercială de la intrarea în proiect şi vom mai construi alte câteva terenuri de sport. În plus, vom începe şi construcţia unei biserici în colaborare cu Patriarhia Română", a declarat pentru MEDIAFAX Ahmet Buyukhanli, directorul executiv al Opus Land Development.

El spune că anul viitor cel mai probabil vor fi începute şi lucrările de construcţie la proiectul rezidenţial din Barbu Văcărescu, pe un teren cumpărat în acest an.

"Deocamdată suntem în fazele de proiectare şi de aceea nu avem multe informaţii disponibile, însă va fi vorba de o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro, proiectul urmând să aibă peste 100 de locuinţe. Ne uităm şi la alte posibilităţi de investiţii şi dacă vom sesiza o oportunitate vom achiziţiona şi alte terenuri", a explicat Buyukhanli.

Acesta este al doilea complex imobiliar pe care dezvoltatorul îl construieşte în Bucureşti, după Cosmopolis, care a ajuns la 1.650 de locuinţe finalizate.

În Cosmopolis, amplasat în zona de nord-est a Bucureştiului, în apropiere de Şoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari şi Andronache-Ştefăneştii de Jos, anul acesta au fost vândute 345 de locuinţe, în creştere cu peste 30% faţă de anul trecut.

"A fost un an intens cu un ritm bun de vânzări, aproape o locuinţă pe zi. Pentru 2015 ne propunem o creştere de 25% a vânzărilor", a declarat Gabriel Voicu, director divizia new homes în cadrul Coldwell Banker, manager şi agent de vânzare exclusiv al Cosmopolis.

Investiţiile realizate până în prezent în Cosmopolis se ridică la aproape 250 de milioane de euro, iar printre facilităţile din complex se numără un supermarket operat de Carrefour, un parc, grădiniţă, farmacie, piscine exterioare şi sală de fitness.

Opus Land Development este parte a unui grup de companii deţinut de familia Buyukhanli, unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari din Turcia. Grupul de companii a construit până în prezent proiecte incluzând mii de apartamente sau camere de hotel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COSMOPOLIS,
INVESTIŢIE,
/actualitate/opus-land-va-dezvolta-anul-viitor-400-de-locuinte-in-cosmopolis-investitie-de-18-milioane-de-euro-13719767
13719767
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.