O avocata a castigat in instanta dreptul de a demola doua case de pe Kiseleff. In locul lor vrea cinci blocuri

Postat la 31 mai 2010 101 afişări

Primarul Chiliman, executat silit dupa ce s-a opus la demolare. Avocata Lucia Chereches: "N-as fi nebuna sa le demolez daca ar valora mult. Ganditi-va cat ma costa sa le daram".

O avocata din Bucuresti vrea sa demoleze doua case de pe soseua Kiseleff, construite in secolul 19 si in locul lor sa ridice cinci blocuri. Este vorba de avocata Lucia Chereches iar cele doua imobile, situate la numerele 45 A şi 45 B, sunt inconjurate de mari spatii de gradini care se intind pe 9.000 de metri patrati.

Primarul sectorului1, Andrei Chiliman a refuzat să-i dea avocatei autorizatiile de demolare. Saptamana trecuta acesta s-a trezit cu portareii la usa, poprire pe salariu si obligat sa-i plateasca avocatei cheltuieli de judecata in valoare de 5.000 de lei si cate 50 de lei pe zi pana cand ii semneaza autorizatiile de demolare.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-avocata-a-castigat-in-instanta-dreptul-de-a-demola-doua-case-de-pe-kiseleff-in-locul-lor-vrea-cinci-blocuri-6215871
6215871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.