O antivaccinistă a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Femeia susţinea că doar „idioţii” mor din cauza virusului

Postat la 08 ianuarie 2022 1608 afişări

O antivaccinistă a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Femeia susţinea că doar „idioţii” mor din cauza virusului

Cristen Weldon, o femeie antivaccinistă, care susţinea că serul împotriva Covid-19 omoară oamenii, a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2.

Americanca folosea social media pentru a spune lumii cum doar „idioţii” mor din cauza virusului, potrivit Mirror.uk. Susţinătoarea QAnon transmitea atât urmăritorilor ei, cât şi străinilor de pe stradă să nu se vaccineze şi să ignore restricţiile impuse de guvern. Simpatizanta lui Donald Trump avea zeci de mii de urmăritori pe reţelele sociale.

Femeia spunea că medicul Anthony Fauci ar trebui să „fie spânzurat de o funie”, în timp ce se filma când striga la oamenii care aşteptau să se vaccineze.

”Am o pneumonie”

Cristen Weldon a murit joi, într-un spital din Camarillo, California. În ultima fotografie postată pe reţelele sociale, femeia apare într-un pat de spital cu o mască de oxigen pe faţă.

Aceasta a scria că s-a îmbolnăvit de pneumonie bacteriană, însă medicii au confirmat că femeia este infectată cu COVID-19.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femeie,
virus,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.