O altă agenţie de turism din România intră in insolvenţa în plin sezon al vacanţelor. Ce se intâmplă cu oamenii care aveau vacanţe plătite la ei

Postat la 03 septembrie 2016 393 afişări

Agenţia de turism Mareea a anunţat că începând de sâmbătă este în insolvenţă şi în imposibilitate de a mai onora angajamentele asumate. Sute de turişti au beneficiat de variante alternative, iar turoperatorii, mulţi dintre ei membri ai Federaţiei Patronale din Turismul Românesc, încearcă să găsescă soluţii şi pentru clienţii care au plătit vacanţe pentru luna septembrie, după ce Mareea a anunţat sâmbătă incapacitatea de plată.

O altă agenţie de turism din România intră in insolvenţa în plin sezon al vacanţelor. Ce se intâmplă cu oamenii care aveau  vacanţe plătite la ei

UPDATE ora 20:53 - ANAT: Mai mulţi turişti au fost preluaţi de alte agenţii, după insolvenţa Mareea

"Mai mulţi turişti vor fi rerutaţi către Complexul Mercur-Minerva, deţinut de Mareea Hotels, alte hoteluri de pe litoral sau din Delta Dunării. În acelaşi timp, în unele cazuri, vacanţele cumpărate de la Mareea ar putea fi efectuate chiar în destinaţiile respective, tot datorită sprijinului oferit de colegii de breaslă", se arată într-un comunicat de presă al ANAT.

Turoperatori membri ANAT, reprezentanţi ai Mareea şi hotelieri, mulţi dintre ei membri ai Federaţiei Patronale din Turismul Românesc, au identificat mai multe variante de sejururi alternative pentru turiştii cărora agenţia de turism nu le mai poate onora vacanţele deja plătite pentru luna septembrie.

”În ultimele două-trei săptămâni, mai mult de 200 de turişti şi-au putut efectua vacanţele datorită sprijinului acordat de turoperatori membri ANAT pentru ca agenţia Mareea să depăsească situaţia critică din punct de vedere financiar şi pentru a evita perturbări în piaţa de turism. Preluăm turişti şi în aceste zile. ANAT se bucură şi de sprijinul hotelierilor de pe litoral, parteneri ai agenţiei Mareea, cărora le mulţumim că s-au oferit să preia turişti”, declară Alin Burcea, preşedinte ANAT.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
agentie de turism,
insolventa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.