Ce schimbări apar în corpul tău după ce bei o ceaşcă de cafea

Postat la 03 septembrie 2016 19 afişări

Ce schimbări apar în corpul tău după ce bei o ceaşcă de cafea

Pentru mulţi dintre noi, cafeaua este mai mult decât un moft: aceasta face parte din ritualul de dimineaţă, fiind elementul care ne ajută să ne punem pe picioare. Indiferent dacă iubeşti dimineţile liniştite sau cele alături de familie, prieteni sau parteneri de business, o ceaşcă de cafea este întotdeauna o idee bună. Iată ce se întâmplă cu corpul tău după ce bei o ceaşcă de cafea.

În primele 10 minute: Cafeaua intră în fluxul sanguin. Presiunea din sânge începe să crească, iar acelaşi lucru se întâmplă şi cu ritmul cardiac.

După 20 de minute: Începi să te simţi mai concentrat şi mai alert. Îţi este mult mai uşor să prinzi informaţii, dar şi să iei decizii şi să rezolvi anumite probleme. Pe lângă asta, cafeina te ajută să te simţi mai puţin obosit conectând creierul la receptorii adenozinei.

După 30 de minute: Corpul tău începe să producă mai multă adrenalină. Poţi avea chiar o viziune mai clară, deoarece pupilele se vor dilata treptat.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cafea,
schimbari,
ajutare,
picioare,
ritual,
business,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.