Cât costă să-ţi petreci vacanţa într-o căruţă de lux

Postat la 03 septembrie 2016 1132 afişări

 Cât costă să-ţi petreci vacanţa într-o căruţă de lux

Căruţa cu coviltir este deocamdată doar un prototip, dar i-a cucerit deja pe cei care s-au plimbat cu ea pe uliţele satului Lăzăreşti din Harghita.

Proprietarul căruţei vrea să reintroducă acest mijloc traditional de transport, care oferă şi condiţii foarte bune de cazare. Deşi e construită în stil tradiţional, căruţa cu coviltir oferă toate dotările unei rulote moderne. În ea pot dormi confortabil patru persoane, există o bucătărie destul de bine dotată şi foarte multe spaţii de depozitare, scrie stirileprotv.ro

Prototipul a costat câteva mii de euro dar proprietarul speră ca preţul să scadă odată ce ideea va prinde şi vor exista mai multe comenzi pentru aceste căbănuţe pe patru roţi.

VEZI AICI CUM ARATA CARUTELE

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caruta,
costuri,
lux,
vacanta,
prototip,
harghita,
plimbare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.