Nu doar în IT salariile sar de 5.000 de dolari. Iată 10 funcţii care asigură un salariu mai mare decât ai fi visat

Postat la 06 mai 2018 634 afişări

Nu este nevoie de cunoştinţe în IT pentru a prinde un job bun în Silicon Valley. De fapt, gigantii tehnologici precum Amazon, Google si Microsoft nu ar rula fără ajutorul reprezentantilor serviciului clienti, contabili şi manageri de resurse umane, potrivit Business Insider.

Nu doar în IT salariile sar de 5.000 de dolari. Iată 10 funcţii care asigură un salariu mai mare decât ai fi visat

Site-ul de monitorizare Comparably a realizat recent un sondaj pe un eşantion de peste 14.500 de persoane, al cărui rezultate obţinute au determinat cele mai populare locuri de muncă pentru persoanele fără experienţă tehnică, precum şi salariile pe care le pot obţine pentru ocuparea acestor posturi.

Angajaţii au luat în calcul companii mici, mijlocii şi mari, inclusiv Apple, Uber, Facebook şi multe altele. În mod comparabil, au fost găsite o mulţime de roluri care necesită puţină experienţă tehnică, iar salariile şi bonusurile sunt bine remunerate.

Acestea sunt cele mai populare posturi fără de care companiile nu pot supravieţui.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.