Oana Pellea: „Incet, incet, devine mai rentabil sa fii borfas decat om cinstit in Romania“

Postat la 06 mai 2018 485 afişări

Din păcate România a fost predată infractorilor. Prin vot, românii au ales parlamentari şi primari cu dosare penale, unii dintre ei se aflau chiar la închisoare pentru corupţie şi au fost declaraţi eroi prin alegerea lor.

Oana Pellea: „Incet, incet, devine mai rentabil sa fii borfas decat om cinstit in Romania“

Milioane de români au ţinut partea corupţilor. Acum a venit nota de plată. Politicienii s-au ocupat exclusiv de infractori. I-au eliberat mai repede, le dau despăgubiri iar unii dintre infractori s-au reapucat de „dat în cap”. Alţii s-au apucat de infracţiuni pentru că este rentabil. Stau puţin în închisoare şi primesc şi bani.

 

Pe Facebook, Oana Pellea a scris: „Urlete animalice si injuraturi pe strada mea. Fotografii pe facebook cu oameni batuti pe strada de hoti sau golani. Paznici batuti pana la sange de cei ce voiau sa fure. Urmariri pe strazi cu toporul.

 

Soferi de taxi casapiti de oameni agresivi. Se da cu bata ziua in amiaza mare. Fetelor le e frica sa mearga pe strada dupa o anumita ora. In centrul vechi oamenii se calca in picioare la propriu, violatorii eliberati violeaza linistiti, criminalii eliberati recidiveaza…iar cetatenii se simt din ce in ce mai “protejati”.

 

Multumesc tuturor celor responsabili pentru eliberarea puscariasilor si pentru modificarea legilor justitiei ! Nu le mai e frica de nimic! Legea e permisibila, daca fac puscarie pot sa o faca si acasa, poate mai primesc si despagubiri…

 

Incet, incet, devine mai rentabil sa fii borfas decat om cinstit in Romania. Doar ca unii dintre noi ne incapatinam sa ramanem oameni cinstiti”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.