Olivia Steer revine cu o nouă postare şoc pe Facebook: "Rujeola nu există"

Postat la 05 mai 2018 4837 afişări

Un nou mesaj controversat pe Facebook postat de Olivia Steer. Germania a ajuns la decizia conform căreia "rujeola nu există", iar Olivia a explicat că rujeola nu a fost dovedită de niciun cercetător sau biolog.

Olivia Steer revine cu o nouă postare şoc pe Facebook: "Rujeola nu există"

"După aproape cinci ani de lupta grea provaccinistă,(…) rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de ţară!  E vorba de acea boală ce se credea că ar fi provocată de un virus, dar a cărui existenţă nu a putut fi dovedită de nici un cercetător/biolog/virusolog/imunolog, în ciuda premiului de 100.000 euro pus în joc, de un biolog neamţ.

Drept pentru care, în lipsa oricăror probe ştiinţifice, Curtea Supremă din Germania a decretat că "rujeola nu există", iar că vaccinarea s-a făcut din "motive sinistre" “, este mesajul Oliviei Steer.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.