Noul val de inundaţii în Europa

Postat la 10 august 2010 15 afişări

Cel puţin 14 morţi în Polonia, Cehia, Germania şi Lituania, mii de evacuaţi şi locuinţe rămase fără electricitate şi gaze - la numai câteva săptămâni de la precedentele inundaţii devastatoare.

Cel puţin 14 oameni au murit, din cauza furtunilor sau a revărsării apelor, într-un nou val de inundaţii catastrofale care s-a abătut, la sfârşitul săptămânii trecute, din Germania până în Lituania. La fel ca în luna iunie, una dintre ţările cel mai grav afectate a fost Polonia, care de-abia a încheiat evaluarea pagubelor lăsate în urmă de precedentele intemperii - 2,9 miliarde euro.

Două femei s-au înecat, în Silezia Inferioară (în apropiere de frontiera cu Cehia şi Germania), fiind luate de ape. A treia victimă a fost un pompier, prins de vârtej în urma cedării unui baraj.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inundatii,
Europa,
pagube,
evacuati
/actualitate/noul-val-de-inundatii-in-europa-6826668
6826668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.