Noul ministru de Finante: Execut si firma nevestei, daca are datorii

Postat la 06 septembrie 2010 13 afişări

Proaspat numit ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu promite ca va intari disciplina fiscala si va executa firmele care nu-si platesc datoriile, chiar daca ar fi vorba de firma sotiei. Intr-un interviu pentru Gandul, Ialomitianu a vorbit si despre modificarea Codului Fiscal si despre cum va fi stabilit salariul minim.

* Salariul minim

"Se discuta, unii spun sa fie peste 700 de lei, altii 600 de lei. Vom vedea, trebuie sa avem grija, daca il ducem la 700, sunt avantaje, adica oamenii vor fi platiti la vedere, dar exista riscul sa scada locurile de munca. Asa ca trebuie sa gasim un nivel optim, o sa vedem la discutiile pe care le voi avea cu sindicatele si cu patronatele."

* Deficitul bugetar

"Sa depasim nivelul deficitului bugetar de 4,4%, cat ar fi deficitul pe 2011. Asta ne dorim in bugetul de anul viitor, bani pentru investitii si pentru cofinantare la atragerea de fonduri europene."

* Firma la care sotia sa este administrator si care are o datorie de 400.000 lei la ANAF

"Nu stiu de situatia aceasta, probabil ca e o raportare mai veche cea pe care ati vazut-o, dar daca e asa, o sa cer lucrul acesta, toate firmele cu datorii vor fi executate silit, indiferent cine este administrator."

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/noul-ministru-de-finante-execut-si-firma-nevestei-daca-are-datorii-7120408
7120408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.