Nou protest la Mechel Câmpia Turzii: Un fost angajat a dat foc unei salopete agăţate de gard

Postat la 15 martie 2013 32 afişări

Peste o sută de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii protestează, vineri, în faţa combinatului, iar unul dintre ei a dat foc unei salopete agăţate de gardul unităţii, în semn de protest faţă de neplata salariilor compensatorii.

Nou protest la Mechel Câmpia Turzii: Un fost angajat a dat foc unei salopete agăţate de gard

 Peste o sută de foşti angajaţi ai Mechel Câmpia Turzii s-au adunat, vineri dimineaţă, în faţa combinatului, scandând "Ticăloşii", "Hoţii", "Vrem banii", "Combinatul l-aţi tăiat, nu vrem bani eşalonat", "Aţi vândut Căţelu, nouă ne-aţi dat mielu'".

La un moment dat, unul dintre protestatari a legat o salopetă de gardul combinatului, a stropit-o cu benzină, după care i-a dat foc.

Un alt protestatar a spus că arderea salopetei înseamnă că oamenii şi-au pierdut răbdarea şi nu mai au încredere în promisiunile că le vor fi plătite salariile compensatorii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nou-protest-la-mechel-campia-turzii-un-fost-angajat-a-dat-foc-unei-salopete-agatate-de-gard-10669164
10669164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.