Niţă: Romgaz trebuie să fie "un jucător în Marea Neagră" şi să exploreze şi gazele de şist

Postat la 01 noiembrie 2013 38 afişări

Ministrul delegat pentru energie, Constantin Niţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Romgaz trebuie să fie "un jucător în Marea Neagră" şi nu exclude posibilitatea ca producătorul de gaze să se implice şi în explorarea gazelor de şist on-shore.

Niţă: Romgaz trebuie să fie "un jucător în Marea Neagră" şi să exploreze şi gazele de şist

 "Romgaz trebuie să fie un jucător în Marea Neagră (pentru explorarea şi exploatarea zăcămintelor de hidrocarburi din Marea Neagră, n.r.). România nu trebuie să stea în afara acestui joc energetic", a afirmat Niţă.

Întrebat dacă departamentul pentru energie ia în calcul şi implicarea Romgaz în explorarea potenţialelor zăcăminte de gaze de şist din România, Niţă a răspuns "de ce nu?".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nita-romgaz-trebuie-sa-fie-un-jucator-in-marea-neagra-si-sa-exploreze-si-gazele-de-sist-11604775
11604775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.