Nicuşor Dan va fi susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei

Autor: Departamentul Politic Postat la 27 februarie 2020 83 afişări

Nicuşor Dan va fi susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan va fi susţinut de Partidul Naţional Liberal în cursa pentru alegerilor locale organizate la Primăria Municipiului Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.

Anunţul, arată sursele citate, ar urma să fie făcut de preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc, joi, de la ora 12.00.

Marţi, PMP a anunţat că l-ar susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dacă toate partidele de dreapta ar face un front comun în acest sens.

Între USR şi PLUS există mai multe tensiuni pe tema susţinerii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Propunerea PLUS pentru Municipalitatea Capitalei este Vlad Voiculescu, el scriind pe pagina sa de socializare că nu a ajuns la niciun acord cu Nicuşor Dan, după ce i-a propus fostului lider USR să semneze un protocol politic însă Nicuşor Dan nu a dorit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicuşor dan,
pmb,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.