Un al doilea italian care l-a însoţit în România pe bărbatul de 71 de ani infectat are şi el coronavirus

Postat la 26 februarie 2020 382 afişări

Un al doilea italian care l-a însoţit în România pe bărbatul de 71 de ani infectat are şi el coronavirus

Un cetăţean italian care a fost în România împreună cu bărbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat în Italia şi are, de asemenea, coronavirus, anunţă autorităţile italiene.

A doua persoana infectată care a vizitat România este un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche). El a fost în România alături de bărbatul în vârstă de 71 de ani din localitatea Cattolica, afirmă surse medicale citate de publicaţia Il Resto del Carlino şi de site-ul AnconaToday.it.

Italianul în vârstă de 51 de ani este în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă.

Italianul în vârstă de 71 de ani este internat în Rimini în stare gravă "stabilă".

Autorităţile italiene verifică starea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi italieni.

Autorităţile italiene au anunţat, miercuri, că 12 persoane au decedat din cauza epidemiei gripale, iar numărul cazurilor de infectare a ajuns la 370.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
infectare,
romania,
italian,
italia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.