Netflix va realiza o miniserie despre sportivii blocaţi în peştera din Thailanda

Postat la 01 mai 2019 48 afişări

Platforma americană Netflix va realiza un serial despre cei 12 copii şi antrenorul care au rămas blocaţi în peştera Tham Luang din nordul Thailandei timp de peste două săptămâni, relatează bbc.com.

Netflix va realiza o miniserie despre sportivii blocaţi în peştera din Thailanda

Cei 12 sportivi, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, şi antrenorul lor, în vârstă de 25 de ani, au fost daţi dispăruţi pe 23 iunie 2018. Aceştia au rămas blocaţi în interiorul peşterii din cauza unor inundaţii cauzate de ploi torenţiale sezoniere.

Fotbaliştii şi antrenorul au fost salvaţi după 18 zile, în urma unei operaţiuni la care au luat parte mai mult de 90 de scafandri veniţi din întreaga lume.

La opt luni după misiunea de salvare din nordul Thailandei, Netflix a obţinut dreptrurile de a realiza, împreună cu firma SK Global Entertainment, o producţie dedicată poveştii celor 13 captivi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blocare,
pestera,
thailanda,
sportivi,
antrenor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.