Juan Guaido face apel la organizarea „celui mai mare protest” din istoria Venezuelei/ Liderul opoziţiei: Ştim că Maduro nu are susţinerea forţelor armate

Postat la 01 mai 2019 24 afişări

Liderul opoziţiei venezuelene, Juan Guaido, a făcut miercuri apel la organizarea „celui mai mare protest” din istoria Venezuelei, la o zi după ce a cerut armatei să ajute la înlăturarea preşedintelui Nicolas Maduro, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Juan Guaido face apel la organizarea „celui mai mare protest” din istoria Venezuelei/ Liderul opoziţiei: Ştim că Maduro nu are susţinerea forţelor armate

Juan Guaido a informat marţi că se bucură de susţinerea armatei, dar Administraţia Nicolas Maduro a transmis că a dejucat o tentativă de lovitură de stat de amploare limitată.

„Ştim că Maduro nu are susţinerea şi respectul forţelor armate. Am văzut că protestele dau rezultate. Trebuie să menţinem presiunea", a declarat Guaido într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare online.

Juan Guaidó, şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolás Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continuă protestele, denunţând fraude electorale.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armata,
venezuela,
apel,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.