Netanyahu, întâlnire cu Blinken: Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi „va fi zdrobit”

Autor: Raul Peterlin Postat la 12 octombrie 2023 32 afişări

Benjamin Netanyahu a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă comună cu secretarul de stat al SUA, Anton Blinken, că Hamas ar trebui tratat „exact aşa cum a fost tratat ISIS”. Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, declară că Statele Unite vor susţine întotdeauna Israel, conform SkyNews.

Netanyahu, întâlnire cu Blinken: Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi „va fi zdrobit”

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a primit vizita secretarului american de stat, Anton Blinken, iar cei doi au susţinut o conferinţă comună de presă unde SUA şi-a arătat susţinerea faţă de Israel.

Netanyahu susţine că gruparea Hamas este „inamicul civilizaţiei” şi că „este mai rău decât ISIS” şi că aşa trebuie tratat. Premierul a mai spus că va fi învins de către forţele armate israeliene şi mulţumeşte sprijinului primit de la Washington.

Anton Blinken, secretar de stat ale Statelor Unite ale Americii, a prezentat susţinerea pe care SUA o are faţă de Israel şi că Israelul nu va fi niciodată singur.

„Mesajul pe care îl aduc Israelului este următorul: S-ar putea să fiţi suficient de puternici pentru a vă apăra singuri, dar atâta timp cât America există, nu va trebui niciodată să o faceţi”, a declarat Blinken.

Secretarul de stat a susţinut şi că în acest conflict trebuie protejaţi civilii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
netanyahu,
israel,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.