Nestlé aduce un nou expat la conducerea diviziei locale

Postat la 04 ianuarie 2013 114 afişări

Elveţianul Jacques Reber (47 de ani) a lăsat începând cu 1 ianuarie conducerea Nestlé România pe mâinile unui alt expat, Herve de Froment, potrivit surselor din piaţă.

El pleacă din România pentru a prelua frâiele diviziei din Portugalia a grupului cu activităţi în industria alimentară. Cu o experienţă de peste două decenii în cadrul Nestlé, el a preluat funcţia de director general al diviziei locale în urmă cu patru ani, în momentul în care criza financiară abia începea să îşi arate colţii pe plaiurile mioritice. Reber face parte din echipa Nestlé din 1990, având diferite funcţii de conducere în cadrul grupului. El şi-a început cariera în departamentul financiar al companiei. Fost director al diviziei de apă îmbuteliată a Nestlé, el a fost implicat şi în proiectul de achiziţie a apelor Perrier de către compania elveţiană în anul 1992. Managerul a acumulat experienţă pe pieţe precum Portugalia, Franţa, Japonia sau Elveţia înainte de a fi relocat în România.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nestl-aduce-un-nou-expat-la-conducerea-diviziei-locale-10427513
10427513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.