Nelson Mandela, "optimist" în faţa morţii într-o înregistrare video din 1998: "Am un moral foarte bun deoarece mi-am trăit viaţa"

Postat la 05 iulie 2013 49 afişări

Primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela, spitalizat în stare critică la aproape 95 de ani, îşi privea moartea cu "optimism" încă din 1998, potrivit unei înregistrări video realizate de un amator şi dezvăuite de postul de televiziune american CBS.

Nelson Mandela, "optimist" în faţa morţii într-o înregistrare video din 1998: "Am un moral foarte bun deoarece mi-am trăit viaţa"

 "Mă apropii de sfârşit dar rămân optimist. Am un moral foarte bun deoarece mi-am trăit viaţa", declară Nelson Mandela în această înregistrare video realizată în timpul unei vizite la un adolescent ce avea o tumoră la creier.

"Dacă nu eşti optimist şi moralul tău nu este ridicat, medicina nu va fi foarte eficientă", a adăugat el, conform CBS.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelson-mandela-optimist-in-fata-mortii-intr-o-inregistrare-video-din-1998-am-un-moral-foarte-bun-deoarece-mi-am-trait-viata-11092725
11092725
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.