Nelson Mandela, între viaţă şi moarte, înconjurat de familia sa

Postat la 25 iunie 2013 36 afişări

Africa de Sud se pregătea pentru ce este mai rău, luni, realizând că fostul preşedinte Nelson Mandela, spitalizat de 17 zile şi în vârstă de aproape 95 de ani, se află acum între viaţă şi moarte, cu familia sa lângă el.

Nelson Mandela, între viaţă şi moarte, înconjurat de familia sa

 Nelson Mandela "se află încă în stare critică la spital", a declarat şeful de stat Jacob Zuma pentru presa internaţională de la Johannesburg, repetând termenii folosiţi în ajun pentru a anunţa o degradare bruscă a stării de sănătate a acestui erou naţional.

"Medicii fac tot posibilul pentru a îi asigura bunăstarea şi confortul", a adăugat acesta, fără a dezvălui tipul de tratament primit de Mandela.

"Am fost la spital ieri seară (duminică) (...) Dată fiind ora, acesta dormea deja, l-am văzut, am discutat puţin cu doctorii şi soţia sa Graca Machel. Nu sunt în măsură să vă dau alte detalii, nu sunt doctor", a adăugat acesta în cadrul acestei conferinţe de presă prevăzută de mult timp pentru a vorbi despre alegerile din 2014.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nelson-mandela-intre-viata-si-moarte-inconjurat-de-familia-sa-11017085
11017085
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.