NAUFRAGIUL DIN LAMPEDUSA - Peste 130 de morţi şi 200 de dispăruţi. Primar: "Este o oroare. Aduc în continuu corpuri" - FOTO

Postat la 04 octombrie 2013 35 afişări

Lampedusa a cunoscut joi cea mai gravă tragedie a imigraţiei din ultimii ani când peste 130 de migranţi au murit şi alţi 200 sunt daţi dispăruţi în urma naufragiului unei ambarcaţiuni în apropiere de mica insulă siciliană.

NAUFRAGIUL DIN LAMPEDUSA - Peste 130 de morţi şi 200 de dispăruţi. Primar: "Este o oroare. Aduc în continuu corpuri" - FOTO

 Conform autorităţilor, nava plecată din Libia transporta între 450 şi 500 de imigranţi şi doar în jur de 150 au fost salvaţi, ceea ce sporeşte teama faţă de un bilanţ al victimelor mult mai ridicat.

"Nu mai este loc nici pentru vii, nici pentru morţi", a declarat, bulversată, primarul din Lampedusa, Ginsi Nicolini. "Este o oroare, o oroare: aduc în continuu corpuri".

Cel puţin 40 de noi cadavre au fost descoperite de către scafandrii pazei de coastă, înăuntrul şi în jurul ambarcaţiunii care se află răsturnată la o adâncime de 40 de metri. Presa vorbea de o sută de corpuri dintre care multe de femei şi copii, ridicând bilanţul anterior de 93 de morţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/naufragiul-din-lampedusa-peste-130-de-morti-si-200-de-disparuti-primar-este-o-oroare-aduc-in-continuu-corpuri-foto-11453376
11453376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.