Naufragiu în largul insulei Java: Peste 100 de persoane au fost salvate, însă alte zeci sunt date dispărute. Un copil a murit

Postat la 24 iulie 2013 39 afişări

Peste o sută de persoane au fost salvate după ce ambarcaţiunea lor s-a scufundat în largul insulei indoneziene Java, a declarat un oficial, care a confirmat, de asemenea, că un copil a murit.

Naufragiu în largul insulei Java: Peste 100 de persoane au fost salvate, însă alte zeci sunt date dispărute. Un copil a murit

 "Nu ştim exact câte persoane se aflau la bord, ne concentrăm asupra căutării altor eventuali naufragiaţi", a explicat pentru AFP responsabilul indonezian al operaţiunilor de salvare.

Ambarcaţiunea cu migranţi avea aproximativ 170 de persoane la bord şi se îndrepta spre Australia când a naufragiat în largul insulei Java, a relatat presa locală care a transmis un prim bilanţ neconfirmat de zeci de morţi sau dispăruţi.

Autorităţile maritime australiene au confirmat pentru AFP că operaţiunile de salvare sunt în curs şi că sunt coordonate de autorităţile indoneziene.

"Suntem la curent cu accidentul petrecut la sud de Java. Autorităţile indoneziene se ocupă. Autorităţile australiene nu sunt implicate în accident", a declarat purtătorul de cuvânt al autorităţilor maritime australiene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/naufragiu-in-largul-insulei-java-peste-100-de-persoane-au-fost-salvate-insa-alte-zeci-sunt-date-disparute-un-copil-a-murit-11148603
11148603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.