Monica Anisie: Rata de infectare în Bucureşti este de 2,69

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 octombrie 2020 110 afişări

Rata de infectare cu Covid-19 în Capitală este de 2,69 la mia de locuitori, spune ministrul Educaţiei, Monica Anisie: „Noi am luat în calcul toate variantele posibile în aşa fel încât să nu fie puşi în pericol elevii şi profesorii”.

Monica Anisie: Rata de infectare în Bucureşti este de 2,69

Întrebată marţi dacă şcolile intră în scenariul roşu zilele următoare, Anisie a răspuns că ministerul a luat în calcul toate variantele posibile în aşa fel încât să nu fie puşi în pericol elevii şi profesorii.

„Pot să vă spun că la momentul acesta rata la nivelul municipiului Bucureşti este de 2,69, deci nu s-a trecut peste pragul de 3. Prin urmare, am avut numai o şedinţă de lucru în aşa fel încât să fim pregătiţi dacă este nevoie de a intra în scenariul roşu”, a declarat ministrul Educaţiei.

La rândul său, prefectul prefectul Gheorghe Cojanu a spus că INS a rectificat rata de infectare şi aceasta este de 2,69.

„La o rată de 3 vom lua măsuri pentru a trece şcolile în scenariul roşu”, a afirmat Cojanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
monica anisie,
şcoli,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.