Mol investeşte un milion de euro într-o nouă benzinărie

Autor: Ioana Matei Postat la 16 octombrie 2013 106 afişări

Mol România a inaugurat a opta benzinărie din judeţul Braşov şi a cincea din zona metropolitană Braşov, extinzându-şi reţeaua naţională de distribuţie la 142 de unităţi

Mol investeşte un milion de euro într-o nouă benzinărie

Finalizată pe baza unei investiţii de aproape 1 milion de euro, noua staţie este amplasată în Săcele, pe ruta de ieşire dinspre Braşov către Drumul Naţional 1 – drumul european E60, cea mai importantă arteră de transport rutier din România. Benzinăria are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi este echipată cu trei pompe multi-produs, inclusiv două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale.

Grupul Mol are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Segmentul Upstream cuprinde operaţiuni în Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud şi ţările membre CSI, compania având peste 75 de ani de experienţă în producţia de hidrocarburi. În prezent desfăşoară activităţi de explorare în 11 ţări şi de producţie în 7 ţări, nivelul producţiei fiind de peste 118.000 barili echivalent petrol pe zi. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, dintre care 142 în România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mol-investeste-un-milion-de-euro-intr-o-noua-benzinarie-11524715
11524715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.