Modificare importantă facută de Wizz Air. Introduce o nouă politică de bagaje de la 1 noiembrie

Postat la 10 octombrie 2018 329 afişări

Modificare importantă facută de Wizz Air. Introduce o nouă politică de bagaje de la 1 noiembrie

Wizz Air, liderul pieţei aeriene din România, introduce o nouă politică de bagaje de la 1 noiembrie, prin care pasagerii vor avea acces la bord cu un bagaj gratuit de mână, potrivit oficialilor companiei.

 

De la 1 noiembrie, fiecare pasager îşi poate aduce la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziţionat WIZZ Priority pot lua în cabină şi o geantă tip troller (55x40x23 cm). Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la doar 7 euro, pentru a facilita confortul călătorilor.

 

"Pasagerii doresc produse simple şi acest aspect este centrul modelului Ultra Low Cost pe care Wizz Air îl aplică. Vrem să le oferim clienţilor noştri cele mai mici preţuri posibile, precum şi o viziune transparentă asupra preţului biletelor. Prin separarea produselor şi a serviciilor, Wizz Air democratizează modul în care se călătoreşte şi permite crearea unei oferte bazate pe nevoile fiecăruia”, a spis Johan Eidhagen, Chief Marketing Officer Wizz Air

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.