Misiune de patrulare: Iranul a trimis un submarin şi o navă de război în Marea Roşie

Postat la 31 august 2011 9 afişări

Iranul a trimis un submarin şi o navă de război în Marea Roşie, într-o misiune de patrulare, a declarat marţi amiralul Habibollah Sayyari, relatează Jerusalem Post, în ediţia electronică. Anunţul a fost făcut după ce armata israeliană a trimis luni două corvete la Eilat, în cadrul operaţiunilor antiteroriste şi de combatare a contrabandei în Marea Roşie.

Sayari a declarat că scopul mobilizării navelor iraniene este acela de a patrula în larg şi de a etala capacităţile Republicii Islamice. El a adăugat că flota va combate şi pirateria. Comandatul iranian a adăugat că prezenţa Iranului în Marea Roşie va consolida securitatea tuturor ţărilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
misiune,
patrulare,
marea rosie
/actualitate/misiune-de-patrulare-iranul-a-trimis-un-submarin-si-o-nava-de-razboi-in-marea-rosie-8677375
8677375
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.