Miroslaw Huczek a fost numit director general al Praktiker România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 martie 2017 189 afişări

Miroslaw Huczek a fost numit în funcţia de director general al companiei Praktiker România începând cu luna martie a acestui an. El este originar din Polonia, fiind absolvent al Universităţii de Economie din Cracovia.

Miroslaw Huczek a fost numit director general al Praktiker România

În vârstă de 43 de ani, Miroslaw Huczek şi-a început activitatea în domeniul DIY în anul 2005, având o experienţă de peste 11 ani în companii precum: Praktiker Polonia (director de vânzări), OBI Polonia (director de vânzări) şi BauMax Bulgaria (director general).

În România, Praktiker are 27 de magazine în 23 de oraşe din ţară; gama cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decoraţiuni pentru interior şi exterior, produse de grădinărit şi materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
praktiker,
director general,
polonia,
economie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.