Mircea Lucescu este operat duminică. Rinat Ahmetov a venit să-l viziteze

Postat la 08 ianuarie 2012 33 afişări

Mircea Lucescu va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat, duminică după-amiază, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cârstoiu.

Medicul Cătălin Cârstoiu a precizat că în urma examenului computer tomograf s-a constatat că a crescut cantitatea de sânge din cavitatea toracică, astfel că Mircea Lucescu va fi operat duminică. Întrebat cât va dura recuperarea lui Mircea Lucescu, Cătălin Cârstoiu a spus că în cazul unor fracturi costale este vorba de 30-45 de zile pentru o recuperare integrală. El a reafirmat că în orice caz medical pot apărea complicaţii, dar că deocamdată starea lui Mircea Lucescu este stabilă.

Patronul grupării Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, a sosit duminică la Bucureşti, pentru a-l vizita pe antrenorul Mircea Lucescu. "Mircea Lucescu nu este doar antrenorul principal, este şi un bun prieten, voi veni cu plăcere aici, des, să-l vizitez. Îmi doresc să-şi revină foarte repede", a afirmat Ahmetov.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-lucescu-este-operat-duminica-rinat-ahmetov-a-venit-sa-l-viziteze-9133992
9133992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.