Mircea Badea râde de cei care lucrează în IT

Postat la 08 februarie 2018 1171 afişări

Mircea Badea râde de cei care lucrează în IT pentru că primesc o Oroddnanţă de Urgenţă prin care România îşi respectă cuvântul dat în faţa acestei industrii importante.

Mircea Badea râde de cei care lucrează în IT

Guvern Dăncilă vrea ca statul să suporte o parte din contribuţiile de asigurări de sănătate (CASS) pentru salariaţii firmelor private din domeniul IT&C care beneficiază de scutire de impozit pe venit, pentru a nu le scădea salariile nete în contextul mutării contribuţiilor sociale de la angajat la angajator, informează Antena3.

Măsura este prevăzută într-un proiect de ordonanţa de urgenţă emis de Ministerul Finanţelor Publice.

Informaţia a fost comentată de Mircea Badea în ediţia de marţi a emisiunii “În gura presei”.

“Dacă nişte oameni sunt scutiţi de impozit, în mod normal trebuie să le suportăm şi o parte din asigurările de la sănătate. Nu-i normal? Parcă totuşi nu-i de ajuns.Eu zic: fiecare dintre noi, cum era ‘Daţi un eu pentru Ateneu’ pe vremuri, fiecare dintre noi, în fiecare zi, după posibilităţi să dea la cutia IT-ului, cutila mileIT-ului… de genul Vă mulţumim că trăim pe aceeaşi planetă cu voi”, a spus Mircea Badea

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.