Mircea Badea a făcut o CRIZĂ DE RÂS după revocarea lui KOVESI. Am crezut că este o secvenţă din LAS FIERBINŢI. Nu există ceva mai tare”

Postat la 10 iulie 2018 579 afişări

„Kovesi e pa, în sensul că despre ea nu-şi va mai aminti nimeni, decât aşa, vag, peste o lună. Aşa merg lucrurile în România. Doamne, săracii ăia, de pe scări... Era aproape suprarealist ce se întâmpla acolo, am crezut că e o secvenţă din Las Fierbinţi.

Mircea Badea a făcut o CRIZĂ DE RÂS după revocarea lui KOVESI. Am crezut că este o secvenţă din LAS FIERBINŢI. Nu există ceva mai tare”

Cum a venit dânsa la microfon... şi cu ăia îmbrăcaţi ca la grătar, aşa... în spate, acolo. Şi ea, într-o retorică simplistă: ”corupţia poate fi înfrântă”, ”decât rău, mai bine bine”.

”Am asistat la o retorică de parcă ţinea un discurs electoral pentru primăria din Jilava. Felul în care a plecat, ca în Lacul Lebedelor, cu o aripă rănită - nu există ceva mai tare", a spus Mircea Badea, la Antena 3.

Pe de altă parte, într-o declaraţie oferită celor de la Psnews.ro, Badea a lansat o ipoteză EXPLOZIVĂ, potrivit căreia Kovesi ar urma să devina purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. „Eu zic că, la cât de talentată e (şi e foarte talentată!), poate s-o pună purtător de cuvânt”, a spus ironic Badea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.