Dominic Raab a fost numit în funcţia de ministru pentru Brexit

Postat la 09 iulie 2018 61 afişări

Dominic Raab a fost numit de premierul britanic Theresa May în funcţia de ministru pentru Brexit, urmând să-l înlocuiască pe David Davis, care a demisionat pe fondul opoziţiei sale faţă de poziţia Londrei în legătură cu procesul de ieşire al Marii Britanii din Uniunea Europeană, potrivit BBC News.

Dominic Raab a fost numit în funcţia de ministru pentru Brexit

Raab, 44 de ani, care până în acest moment ocupa funcţia de ministru de stat pentru Locuinţe şi Planificare, a susţinut tabăra pro-Brexit în timpul campaniei pentru referendumul pe tema ieşirii Marii Britanii din UE.

David Davis a declarat într-un interviu pentru BBC că Rabb "va fi foarte eficace" în această funcţie, adăugând că va discuta cu acesta despre provocările cu care Rabb se va confrunta în noua funcţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.