Ministrul Finanţelor: Misiunea FMI, CE şi BM în România nu va fi amânată, în pofida situaţiei politice interne

Postat la 04 iulie 2012 12 afişări

Experţii Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale vor veni la Bucureşti pe 24 sau 25 iulie, pentru o nouă evaluare a acordului, la acest moment nefiind prevăzut ca misiunea să fie amânată din cauza situaţiei politice interne, afirmă ministrul Finanţelor, Florin Georgescu.

În şedinţa de miercuri a Guvernului, premierul Victor Ponta le-a cerut miniştrilor să îndeplinească, până la misiunea Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale de la sfârşitul lunii iulie, obiectivele asumate cu aceste organisme, avertizându-i că miniştrii care nu respectă această cerinţă vor fi demişi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmi,
misiune,
amanare,
politica,
probleme
/actualitate/ministrul-finantelor-misiunea-fmi-ce-si-bm-in-romania-nu-va-fi-amanata-in-pofida-situatiei-politice-interne-9813881
9813881
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.