Miniştrii pentru IMM şi Buget, la conferinţa ZF pe tema contribuţiei IMM la relansarea economică

Postat la 09 mai 2014 36 afişări

Ministru delegat pentru IMM Florin Jianu şi Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, vor vorbi, luni, 12 mai, în deschiderea conferinţei "Cum pot contribui IMM-urile la relansarea economică a României?", organizată de Ziarul Financiar, începând cu ora 9.00, la Hotel Radisson Blu, sala Atlas.

Miniştrii pentru IMM şi Buget, la conferinţa ZF pe tema contribuţiei IMM la relansarea economică

 Anul 2013 a adus o creştere economică de 3,5%, care a fost generată în principal de marile companii, cele care ajung la rulaje de sute de milioane sau de ordinul miliardelor de euro. Însă, într-o economie sănătoasă, IMM-urile, acele firme care dau măsura antreprenoriatului, ar trebui sa aibă o contribuţie la fel de importantă la evoluţia PIB-ului. În România există peste 440.000 de IMM-uri, adică fime care au o cifră de afaceri mai mică de 50 de milioane de euro şi sub 250 de angajaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrii-pentru-imm-si-buget-la-conferinta-zf-pe-tema-contributiei-imm-la-relansarea-economica-12616025
12616025
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.