Angela Merkel l-a întrebat pe Vladimir Putin despre prezenţa sa la o defilare militară în Crimeea

Postat la 08 mai 2014 104 afişări

Cancelarul german, Angela Merkel, a discutat cu preşedintele rus Vladimir Putin despre participarea acestuia la o paradă militară în Crimeea la 9 mai, a declarat joi şeful diplomaţiei germane Frank-Walter Steinmeier.

Angela Merkel l-a întrebat pe Vladimir Putin despre prezenţa sa la o defilare militară în Crimeea

 Potrivit presei ruse, Putin ar putea merge pentru prima dată în Crimeea de la alipirea acestei peninsule ucrainene la Rusia pentru a asista la o paradă militară la 9 mai, care comemorează victoria împotriva Germaniei naziste.

Acest proiect, neconfirmat, este foarte prost primit de Berlin într-un context de tensiuni puternice în legătură cu dosarul ucrainean.

"Cancelarul l-a întrebat direct" pe Vladimir Putin, în timpul uneia dintre conversaţiile lor telefonice şi "el a lăsat un răspuns deschis în privinţa prezenţei sale", a afirmat Steinmeier, într-un interviu acordat postului public de televiziune WDR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/angela-merkel-l-a-intrebat-pe-vladimir-putin-despre-prezenta-sa-la-o-defilare-militara-in-crimeea-12614711
12614711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.