Ministerul Turismului: Angajaţii de la stat vor primi vouchere de vacanţă şi anul viitor

Autor: Dan Straut Postat la 02 septembrie 2018 135 afişări

Fiecare român care lucrează în sistemul de stat va beneficia şi anul viitor de vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, arată un comunicat transmis duminică de Ministerul Turismului.

„Efectele benefice asupra industriei turismului din România prin introducerea acestei măsuri au determinat Ministerul Turismului să promoveze la nivelul Guvernului păstrarea voucherelor de vacanţă şi pentru anul 2019”, precizează instituţia.

„Voucherele de vacanţă au reprezentat o gură de oxigen pentru industria din turismul românesc. Vă pot spune că a crescut numărul unităţilor de cazare pentru care a fost solicitată clasificarea de la Ministerul Turismului. Datele de până acum arată că au fost înregistrate cu 15% mai multe cereri la minister decât în aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
VOUCHERE DE VACANŢĂ,
CONCEDII

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.