Povestea românului care a cumpărat o Dacia şi apoi a aflat că maşina a fost a lui Nicolae Ceauşescu a ajuns în The Telegraph

Autor: Medeea Dumitrache Postat la 02 septembrie 2018 356 afişări

The Telegraph scrie despre Ovidiu Măgureanu, în vârstă de 38 de ani, un iubitor de maşini clasice, care a cumpărat o Dacia 2000, în anul 2012. După ce a citit documentele maşinii a realizat că stă la volanul autovehiculului care, cândva, fusese al lui Nicolae Ceauşescu.

Bărbatul a cumpărat maşina de pe un site local, cu 1.500 de euro. „Era în Bucureşti, iar cel care o vindea nu ştia povestea ei”, a spus Măgureanu. După ce a aflat că i-a aparţinut lui Ceauşescu, acesta şi-a petrecut timpul readucând maşina la viaţă.

„Nu sunt un mare fan al lui Ceauşescu, nu a fost un om bun, dar dintr-un punct de vedere istoric, îmi place faptul că deţin maşina. Am numit-o «Tovarăşa»”, a declarat bărbatul.

Citiâi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masina,
nicolae ceausescu,
cumparare,
dacia,
poveste

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.