TENSIUNI în şedinţa PSD. Primarul Gabriela Firea i-a cerut demisia ministrului de Interne, Carmen Dan/ Bădălău atacă subiectul remanierii/ Ce spune Liviu Dragnea despre zvonurile privind OUG pentru amnistie

Autor: Departamentul Politic Postat la 02 septembrie 2018 47 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă că nu crede că la şedinţa lărgită a Comitetului Executiv care se ţine la Neptun se va discuta despre graţiere sau reviziuirea pedepselor, un zvon care a circulat în cursul zilei de vineri. Extrem de critică la adresa Guvernului s-a dovedit în declaraţii Gabriela Firea.

UPDATE Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, în şedinţa CExN, care se desfăşoară la Neptun, că nu va candida la alegerile prezidenţiale, au declarat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

”Liviu Dragnea ne-a anunţat că nu va candida la alegerile prezidenţiale, care vor avea loc în 2019”, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţa CExN al PSD.

Mai mult, Liviu Dragnea a spus sâmbătă, în şedinţa CEx de la Neptun, că varianta câştigătoare la prezidenţiale este un candidat unic PSD-ALDE, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Liviu Dragnea a anunţat că nu va fi candidat la prezidenţiale.

Anterior şedinţei de la Neptun, Niculae Bădălău a vorbit despre posibila susţinere a lui Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FIREA,
GUVERN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.