Ministerul Sănătăţii plăteşte integral datoriile faţă de personalul din centrele de vaccinare

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 septembrie 2021 33 afişări

Ministerul Sănătăţii plăteşte integral datoriile faţă de personalul medical din centrele de vaccinare din România. Reprezentanţii ministerului au alocat vineri suma de 25 de milioane de lei care acoperă restanţele din luna august. Zilele trecute au fost plătite şi restanţele din mai, iunie şi iulie.

Ministerul Sănătăţii plăteşte integral datoriile faţă de personalul din centrele de vaccinare

Ministerul Sănătăţii anunţă că vineri „a transmis deschiderile de credite bugetare în sumă de 24.851.000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare.”

Tot în această săptămână, au fost plătite şi sumele pentru lunile mai, iunie şi iulie.

„Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, aşa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

Ultimele date oficiale arată că, în data de 13 septembrie erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populatiei cu 839 fluxuri organizate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.