Ministerul Justiţiei: Infracţiunile de abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, o lege separată

Postat la 25 octombrie 2017 72 afişări

Ministerul Justiţiei îşi propune să reglementeze printr-o lege distinctă infracţiunile de abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, a declarat, miercuri, secretarul de stat Mariana Moţ, la şedinţa Comisiei speciale privind asigurarea stabilităţii în justiţie.

Ministerul Justiţiei: Infracţiunile de abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, o lege separată

„Cu privire la infracţiunile de abuz în serviciu şi neglijenţă în serviciu, am mandatul din partea ministrului Justiţiei să transmit faptul că Ministerul Justiţiei intenţionează ca aceste două infracţiuni să facă obiectul unui act normativ separat. De aceea nu a formulat un punct de vedere”, a declarat secretarul de stat Mariana Moţ.

Preşedintele comisiei, deputatul PSD Florin Iordache, a a afirmat că acest articol 297 din Codul penal trebuie reglementat în cel mai scurt timp.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.