Cum poţi să-ţi cumperi cel mai nou ceas Apple cu doar 97 de lei

Postat la 24 octombrie 2017 2068 afişări

În urmă cu o lună, Apple a anunţat noile telefoane, dar şi Apple Watch Series 3, iar cea mai interesantă caracteristică eset conectivitatea 4G LTE prin intermediul unui e-SIM inclus. Astfel, vei putea primi şi răspunde la apeluri fără să mai ai nevoie de telefon. Preţul unui astfel de dispozitiv în România este de 1700 de lei şi peste 2000 de lei cu 4G LTE.

Cum poţi să-ţi cumperi cel mai nou ceas Apple cu doar 97 de lei

Apple şi asiguratorul John Hancock au încheiat un parteneriat prin care le oferă clienţilor reduceri masive la achiziţionare ceasurilor inteligente Apple Watch. Totuşi nu este chiar aşa de simplu. Ce trebuie să faci? Să transpiri

Clienţii John Hancock care se înrolează în programul companiei numit Vitality pot cumpăra cel mai nou ceas Apple, Apple Watch Series 3, cu doar 25 de dolari, o reducere de 300 de dolari. Cei care vor varianta cu LTE (cu care pot efectua apeluri telefonice) trebuie să plătească în plus.

Aşadar, clienţii trebuie să poarte ceasul şi să îndeplinească anumite obiective de fitness de-a lungul a doi ani prin exerciţii regulate şi consultări periodice. Dacă nu fac asta, aceştia trebuie să plătească întreaga sumă în rate lunare. John Hancock nu este primul asigurator care oferă un astfel de program, Aetna oferind discounturi similare la produsele Apple pentru angajaţi şi clienţi.  

Poate şi în România o firmă de asigurări ar putea implementa un program asemănător, iar astfel clienţii să fie mai sănătoşi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.