Ministerul Apărării prelungeşte procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari

Postat la 22 mai 2018 147 afişări

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a prelungit perioada de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari pentru anul 2018. Astfel, termenul limită pentru depunerea dosarelor va fi la 22 iunie, nu 8 iunie, cum era până acum.

Ministerul Apărării prelungeşte procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari

Procesul de recrutare a rezerviştilor voluntari se desfăşoară în baza Legii nr. 270/ 2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari şi a Normelor metodologice de aplicare a acesteia.

"M.Ap.N. a iniţiat un proiect de lege pentru completarea respectivului act normativ, document aflat în dezbatere publică pe site-ul instituţiei militare, în vederea creşterii atractivităţii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale, remis luni MEDIAFAX.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, cei interesaţi se pot adresa centrelor militare judeţene sau de sector pe a căror rază îşi au domiciliul.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.