Acţiunile, preţul petrolului şi cotaţiile dolarului au crescut pe fondul reconcilierii SUA-China

Postat la 21 mai 2018 49 afişări

Acţiunile, preţul petrolului şi dolarul au fost în creştere luni, după ce Statele Unite ale Americii şi China au anunţat că încheiat un acord prin care cea din urmă se angajează să importe mai multe bunuri şi servicii din SUA, relatează Reuters.

Acţiunile, preţul petrolului şi cotaţiile dolarului au crescut pe fondul reconcilierii SUA-China

Pe plan european, costurile de împrumut ale Italiei au urcat, iar bursa din Milano a scăzut pe măsură partidul populist antisistem Mişcarea Cinci Stele (M5S) şi formaţiunea de extremă-dreapta Liga Nordului au ajuns la un acord privind programul de guvernare al potenţialei coaliţii.

Indicele pan-european STOXX 600 a urcat cu 0,4%, înregistrând maxime din ultimele 3 luni, indicele englez 100 FTSE a înregistrat un nou record şi a crescut cu 0,9%, iar contractele mini futures pe indicele american S&P, ESc1, au crescut cu 0,6% în urma unei sesiuni de tranzacţionare pozitive din Asia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.