Elon Musk anunţă noua variantă de Tesla Model 3: Va costa peste 70.000 de dolari şi va avea două motoare. „Maşina se conduce bine chiar dacă unul dintre motoare cedează”

Autor: Alex Ciutacu Postat la 21 mai 2018 133 afişări

Elon Musk anunţă noua variantă de Tesla Model 3: Va costa peste 70.000 de dolari şi va avea două motoare. „Maşina se conduce bine chiar dacă unul dintre motoare cedează”

Elon Musk a sporit freamătul opiniei publice cu privire la Tesla Model 3, anunţând că noua variantă după facelift va fi mai bună, mai fină şi va avea abilitatea de a „întrece orice maşină din clasa ei”, potrivit CNBC.

Într-o serie de postări pe platforma socială Twitter, CEO-ul Tesla a anunţat că lucrează la două versiuni separate ale maşinii, cu două motoare care sunt „optimizate pentru putere şi autonomie”.

Acesta a subliniat o serie de specificaţii: tracţiune integrală, care generează o viteză maximă de 250 km/h, poate atinge suta de kilometri în mai puţin de patru secunde şi are autonomie de până la 500 km.

Preţul modelului va pleca de la 78.000 de dolari, mai scump decât un BMW M3 – 67.000 dolari.

Musk susţine că performanţa tracţiunii integrale de pe Model 3 „va întrece orice altceva din aceeaşi clasă”.

„Două motoare pentru Tesla înseamnă că este un motor în faţă şi unul în spate. Unul este optimizat pentru putere, iar unul pentru autonomie. Maşina se conduce bine chiar dacă unul dintre motoare cedează”, a scris Musk într-o postare pe Twitter.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motoare,
tesla,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.