Miliardele deschid uşi? Moştenitorul grupului Samsung, eliberat din închisoare după ce a fost implicat într-un scandal major de corupţie

Postat la 05 februarie 2018 121 afişări

O instanţă de apel din Coreea de Sud a hotărât să-l elibereze pe Lee Jae-Yong, moştenitorul grupului Samsung, găsit vinovat de corupţie, modificându-i sentinţa în închisoare cu suspendare, informează site-ul postului BBC News online.

Miliardele deschid uşi? Moştenitorul grupului Samsung, eliberat din închisoare după ce a fost implicat într-un scandal major de corupţie

Cel mai probabil Curtea Supremă de la Seul va depune un apel împotriva deciziei.

Lee Jae-Yong, vicepreşedinte al Samsung Electronics, a fost condamnat anul trecut la cinci ani de închisoare pentru corupţie şi spălare de bani în urma unui scandal care a provocat destituirea fostului preşedinte sud-coreean Park Geun-hye.

Scandalul a relevat legăturile ascunse între marile dinastii de business şi clasa politică sud-coreeană.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.