LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Mii de firme şi sute de ATM-uri verificate de poliţişti pentru a vedea măsurile de securitate

Autor: Departamentul Social Postat la 16 noiembrie 2019 79 afişări

Mii de firme şi sute de ATM-uri verificate de poliţişti pentru a vedea măsurile de securitate

Peste 18.000 de firme şi instituţii publice, precum şi peste 600 de ATM-uri au fost verificate de poliţişti în ultimele trei luni pentru a vedea măsurile de securitate. Acolo unde au fost găsite deficienţe au fost aplicate amenzi, valoarea totală depăşind 1,6 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Poliţia Română, în perioada iulie - septembrie, poliţiştii de ordine publică au evaluat măsurile de securitate fizică la peste 19.000 de obiective. Pentru deficienţele constatate, au fost aplicate peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.600.000 de lei.

Poliţiştii au evaluat măsurile de securitate fizică la 18.655 de agenţi economici şi instituţii publice sau de interes public şi la 624 de ATM-uri externe sediilor bancare.

De asemenea, au fost efectuate 623 de controale privind respectarea legislaţiei incidente în domeniul sistemelor de securitate private de către prestatorii de servicii de securitate şi de transportatorii de valori.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ATM,
POLIŢIE,
VERIFICARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.