Mihail Vlasov este audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie

Postat la 15 mai 2014 30 afişări

Fostul preşedinte al CCIR, Mihail Vlasov, s-a prezentat joi la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul în care fiica sa Vanda Vlasov a fost pusă sub învinuire, pentru că ar fi cerut de la două angajate de la Curtea de Arbitraj adeverinţe care să fie folosite în instanţă de tatăl său.

Mihail Vlasov este audiat la Direcţia Naţională Anticorupţie

 Mihail Vlasov a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.45 şi nu a dorit să facă declaraţii.

Potrivit unor surse judiciare, Mihail Vlasov, aflat în arest la domiciliu, a fost citat de anchetatori să vină la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care Vanda Vlasov este urmărită penală pentru instigare la fals intelectual.

Vanda Vlasov a fost miercuri la DNA, procurorii aducându-i la cunotşinţă că a fost începută urmărirea penală pe numele ei, pentru că a pus două angajate ale Curţii de Arbitraj Internaţional să îi dea adeverinţe, care nu au fost avizate şi de conducerea instituţiei, documente care au fost folosite de Mihail Vlasov în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihail-vlasov-este-audiat-la-directia-nationala-anticoruptie-12627433
12627433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.